QuickMenu Template

 

Eldurs trailer.

Vores trailer er klar til udlån . Den skal meget gerne ud og rulle mange kilometer, så vi alle kan få glæde af den. Traileren er kommet nærmere Hedeland og er midlertidigt placeret
 på adressenTingstedvej 60, i Reerslev, 2640. Hedehusene

Udlån:
Der er mulighed for at låne dag til dag. Prisen er her 125.00 kr. pr gang. Der er også mulighed for at erhverve sig et 5 turs kort til en pris 500,00 kr. Dvs. pris pr. dag her bliver 100,00 kr. pr gang, 

Pengene bruges på vedligehold og faste udgifter til traileren.

Når trailen er booket vil man et par dage før udlånsdatoen modtage en SMS eller mail med afhentningsinformation samt koden til låsen på traileren.


Regler:

Traileren skal afhentes og returneres rengjort samme dag - såfremt der er sket uheld eller noget er gået i stykker påhviler denne udgift låner. Dette skal meddeles undertegnede hurtigst muligt. Traileren er forsikret, men har en selvrisiko på 500,00 kr. Traileren udlånes kun til medlemmer af Eldur , og må kun bruges til transport af heste. 

Ønsker man at gøre brug at Eldurs medlemstrailer skal man kontakte Helle eller bruge den nye online booking kalender under Book nu.

Helle Ludvigsen
Tlf: 3124 2799 

Pengene indbetales på kontonummer : 9543 4776581925 senest dagen før traileren benyttes.

  

Book nu